info@himalayandreamteam.nl
+31-6-83983816

Hoe bouw je je eigen vakantie?

Nepal op maat is de mogelijkheid om uw reis in Nepal zelf samen te stellen. Hierbij gaat Himalayandreamteam uit van al uw specifieke wensen. Nepal op maat biedt u de kans om het land te ontdekken vanuit diverse perspectieven. Bent u een sportieveling en houdt u van avontuur of gaat uw voorkeur uit naar een cultureel bezoek aan Nepal? Nepal op maat biedt u al deze mogelijkheden!

Voor wie?

Nepal op maat is voor iedereen. Deze onderdelen kunt u boeken tijdens een individuele reis, maar ook in grote(re) groepen. Nepal op maat is ook bijzonder geschikt voor gezinnen.

Hoe het werkt

Zelf uw ideale reis samenstellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. In slechts enkele stappen kunt u bij Himalayandreamteam online uw ideale reis samen stellen.

 1. U kiest de bouwstenen samen met voorkeuren met betrekking tot overnachtingen en vervoer. Alle bouwstenen zijn inclusief gids en transfers. Vul vrijblijvend het contactformulier in.
 2. Wij proberen uw voorstel binnen 24 uur in behandeling te nemen. Himalayandreamteam stuurt u een reactie met prijsvoorstel. Eventueel met aanpassingen, zodat u de beste route in afstand en tijd krijgt.
 3. Als u het voorstel goedkeurt, sturen wij u het definitieve programma samen met de factuur.
 4. Uw boeking wordt definitief zodra u 25% aanbetaald heeft van het totaal bedrag. Dit kan via een (online) overboeking via uw eigen bank.
 5. De restbetaling dient uiterlijk vier weken voor vertrek overgemaakt te worden. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze transacties. Deze vindt u hier.

Voorbeelden korte bouwstenen.

U kunt deze onderling combineren of koppelen aan een langere reis uit ons programma.

Cultureel

 

Avontuurlijk

 

Stedentrips

Stedentrips in Nepal bieden u de mogelijkheid om tijdens korte bezoeken Nepal te ontdekken. Onderstaande steden bieden u een prachtige zonsondergang en -opkomst, korte trekkingen (geschikt voor iedereen!) en een kennismaking met de lokale Nepalese bevolking. Wij bieden onder andere trips aan naar:

 • Pokhara
 • Nagarkot
 • Namobuddha
 • Charikot
 • Lumbini
 • Janakpur

 

Ontspanning

 

Praktische voorkeuren:

Overnachtingen

U kunt kiezen uit authentieke homestays in Nepal, budget-, 3,4 of 5 sterren hotels.

Vervoer

We regelen plaatselijk (openbaar) vervoer, toeristenbus of privé vervoer per auto, jeep of minibus.

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw reis? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze reisagenten. Wij wijzen u er graag op dat de beste reisperiode (voor trekkings) in Nepal de maanden maart, april en mei en van september tot november zijn. De andere maanden lenen zich ook voor de culturele reizen. Juni en juli zijn bovendien een zeer goede reistijd voor Mustang.

U kunt ook het online formulier vrijblijvend invullen.

Voorbeeld:

block