info@himalayandreamteam.nl
+31-6-83983816

Een reis boeken bij HimalayanDreamTeam is heel eenvoudig, maar belangrijker nog: veilig en betrouwbaar. U kunt online boeken of via onze Nederlandse tussenpersoon in Heerlen die u desgewenst mondeling te woord staat en kan adviseren over al onze reizen. U kunt ook telefonisch een afspraak plannen.

Untitled-11

Online (klik op de verschillende onderwerpen):

 • Kies uw reis

  Heeft u op onze website een reis gevonden waarin u interesse heeft, vul dan vrijblijvend het formulier in dat naast de reisbeschrijving te vinden is. Of als u helemaal zelf een reis wenst samen te stellen op basis van uw eigen plannen en ideeën, vul dan dit formulier in. U kunt ook altijd gewoon een mail aan ons sturen:  info@himalayandreamteam.nl. Liever bellen? Ook dat kan via ons Nederlands agentschap, Himalayan Dream Team Nederland, 06-83983816. We reageren op al uw aanvragen binnen 24 uur!
 • Voorstel

  We sturen u eerst een gedetailleerd en vrijblijvend voorstel met prijs in Euro’s. U kunt rustig alles nalezen en als u onderdelen wilt veranderen, kan dat natuurlijk! 
 • Rekening

  Als het voorstel in orde is, laat het ons weten via mail en wij sturen wij u het definitieve programma met de rekening en betalingsmogelijkheden. 
 • Bevestiging

  De boeking wordt definitief als wij de verschuldigde aanbetaling van 25% op onze rekening in Nepal of Nederland (via onze tussenpersoon) is overgemaakt.  De rekeningnummers vermelden we op de rekening en staan ook onder Contact. Overmaken naar Nepal gaat overigens heel betrouwbaar met Ideal van de bekende banken (ABN AMRO, ING, Rabo, SNS etc.). U maakt dan het geld zelf over via een buitenland betaling. De kosten voor de buitenland betaling die door uw bank worden berekend, zijn voor eigen rekening. De transfer neemt ongeveer 5 dagen in beslag. Wij sturen u een bevestiging van de overboeking. Overigens wordt onze tussenpersoon altijd verwittigd voor eventuele assistentie voor reizigers in Nederland en België.
 • Betaling

  De restbetaling dient uiterlijk vier weken voor vertrek overgemaakt te worden naar onze bankrekening in Nepal of Nederland. Op verzoek is het ook mogelijk het restant direct contant te betalen op ons kantoor in Kathmandu. Bank details vindt u terug onder ‘Contact’. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze transacties. Deze vindt u onder ‘Over ons’.  
 • Vliegticket

  Omdat al onze reizen op de door u gewenste datum kunnen beginnen, hebben we geen vliegtickets opgenomen in de reis en prijs. De prijzen variëren sterk naargelang de periode en bezetting van vluchten. Wij werken daarom met landarrangementen die starten en eindigen op de luchthaven in Kathmandu. Maar u kunt uw vliegreis ook gerust door ons laten verzorgen. Wij werken samen met Etihad, Turkish Airlines, Qatar en Emirates vanaf Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Zie hier.