info@himalayandreamteam.nl
+31-6-83983816

551565_420326074681300_488781393_n

Himalayandreamteam biedt u de mogelijkheid aan om uw reis te combineren met vrijwilligerswerk in Nepal. Of andersom: u wilt vrijwilligerswerk doen, u zoekt een passend project en een betaalbaar verblijf. Wij organiseren dat graag voor u! U kunt allerlei soorten vrijwilligers werk doen, van lesgeven op een basisschool tot werken als verpleegkundige in een ziekenhuis. Soms is ervaring of een diploma vereist, soms helemaal niet.
We werken onder andere samen met de stichting Himalayan Care Hands uit Nederland, die als missie heeft om de kwaliteit van het leven te verbeteren voor de inwoners van Nepal inwoners, met een grote afstand tot medische en onderwijsvoorzieningen.

Vrijwilligerswerk doen is geen synoniem voor een voordelige vakantie. Integendeel, u zult een prachtige bijdrage leveren aan de sociale voorzieningen in Nepal. Het geeft u een levenservaring, die u nooit meer zult vergeten. U kunt uw kennis in zetten bij diverse projecten. Meer informatie vind u op de website van Himalayan Care Hands: www.himalayancarehands.nl.

Vrijwilligerswerk is mogelijk vanaf vier weken tot 150 dagen maximaal in een kalenderjaar. We bieden in samenwerking met Himalayan Care Hands ook de mogelijkheid om stage te lopen onder begeleiding van getrainde professionals binnen de stichting. Wij begeleiden al bijna 5 jaar studenten van Hogescholen en Universiteiten. Klik op de blokjes voor meer informatie of ga via onderstaande link direct door naar alle details en het aanvraagformulier.

  • Beloning

    Vrijwilligerswerk kan niet beloond worden met geld, maar we zullen u achteraf een certificaat aan bieden, dat u bijvoorbeeld kunt gebruiken bij uw CV. Maar in ruil voor uw inzet bieden Himalayandreamteam en Himalayan Care Hands u alle reizen op de website tegen kostprijs aan.
  • Kosten

    Om de kosten van uw verblijf te dekken, vragen we wel een vaste eigen bijdrage voor het verblijf bij gastgezinnen of in een speciaal guesthouse of ons eigen appartement in Kathmandu. Deze kosten bedragen ongeveer Euro 10 per dag incl. maaltijden. De eenmalige inschrijf- begeleidings- en vervoerskosten bedragen €150.

Lees hier meer en vul vrijblijvend je applicatieformulier in!