info@himalayandreamteam.nl
+31-6-83983816

Al onze reizen in Nepal starten met een aangenaam welkomstpakket bestaande uit twee overnachtingen in ons hotel International Guest House in het hart van Thamel, de bruisende, maar gezellige winkel- en uitgaanswijk van Kathmandu. Het hotel is rustig gelegen en kent alle faciliteiten om lekker bij te komen van de lange reis.

Bovendien nodigen we alle gasten de eerste avond uit voor een gezellig, authentiek Nepalees welkomstdiner! Daarvoor gaan we naar de ‘Nepali Chulo’ waar oude tradities nog volop zichtbaar en getoond worden. Ook het diner vindt in stijl plaats, er is volop live muziek en er worden originele Nepalese hapjes en drankjes gereserveerd.

Nepali-ChuloDe volgende dag na het ontbijt staat een uitgebreide sightseeing tour op het programma waarin we de belangrijkste monumenten bezoeken in de hoofdstad. We lunchen doorgaans bij de grote Tibetaanse stupa in Boudhanath waar we momo’s proeven, kleine deegwaren met of zonder vlees. Ook de grootste crematietempel en de apenheuvel staan op het programma.

…en dat is enkel nog de introductie voor alle avonturen die daar op volgen tijdens uw onvergetelijke vakantie in Nepal, ook als u doorreist naar onze bestemmingen in Tibet, India of Bhutan.